Page of mind

EN FEMINISTISK DAGSTIDNING FÖR och av KVINNOR I PSYKISK OHÄLSA​

PAGE OF MIND #5 - Utbränd

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER

 

Page Of Mind (P.O.M) värnar om dina personuppgifter och gör allt för att behandla dem på rätt sätt. Därför har vi tagit fram en policy för hantering av personuppgifter, i enlighet med den nya Dataskyddsförordningen (GDPR) som träder i kraft 25 maj 2018. Dataskyddsförordningen kommer att ersätta Personuppgiftslagen och har som syfte att skydda dig och dina personuppgifter ytterligare. Det innebär att du som givare tydligt ska bli informerad om hanteringen av dina personuppgifter.

 

Varför sparar Page Of Mind mina personuppgifter?

När du skapar ett konto som gratis prenumerant på pageofmind.se eller anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du att Page Of Mind sparar dina personuppgifter, såsom namn, telefonnummer och e-post samt behandlar dessa i 36 månader efter din senaste kontakt eftersom Page Of Mind har ett berättigat intresse att göra detta. Vi sparar dina personuppgifter för att kunna återkoppla till dig om P.O.M’s uppdateringar och exklusiva förmåner du har som prenumerant.

Kan jag rätta mina uppgifter eller bli borttagen?

Du kan när du vill ändra dina uppgifter eller be om att bli borttagen från vårt register genom att kontakta oss via info@pageofmind.se. Om du inte längre vill ha någon information från oss kan du välja att helt bli borttagen från vårt register. Det innebär att vi inte sparar någon information om dig.  Lämnas mina uppgifter ut till någon annan?

Vi säljer aldrig dina personuppgifter vidare och hanterar alla personuppgifter internt. Vid postala utskick, e-postutskick eller telemarketingkampanjer kan vi komma att använda oss av underleverantörer och måste därför förmedla vidare de personuppgifter som är väsentliga för ljust det tillfället. Om du inte vill ha några utskick från oss kan du alltid kontakta oss via info@pageodmind.se

 

Kan jag klaga hos Datainspektionen?

Om du anser att Page Of Mind behandlat dina uppgifter felaktigt kan du klaga hos Datainspektionen. Om vi upptäcker att personuppgifter behandlats felaktigt anmäler vi själva detta till Datainspektionen som en personuppgiftsincident.

Hur använder Page Of Mind min e-postadress?

När du väljer att prenumerera som gratis prenumerant på Page Of Mind och lämnar din e-postadress för att få tillgång till hela vårt innehåll online godkänner du att vi kontaktar dig via e-post. Bland annat genom att skicka tack- och bekräftelsemejl, men också för att informera dig om vårt arbete och pågående projekt. När du väljer att prenumerera på Page Of Mind’s nyhetsbrev godkänner du att Page Of Mind skickar e-post till dig via Mailchimp, vars domän ligger i USA.

Page Of Mind kan också komma att kommunicera med dig via sociala medier genom din e-postadress.